Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τι φ(ρ)άςη;

Σβήσε το φως για να σε βλέπω καλύτερα και δυνάμωσε τη μουσική μπας και μπορέσουμε να κοιμηθούμε.Αγόρασα ένα ζεστό παλτό για το φετινό καλοκαίρι, πολύ ωραίο το φαγητό, μήπως θα μπορούσα να έχω λίγο ακόμα γιατί χόρτασα;

Μου'λειψες, χαίρομαι που δεν είσαι εδώ. Σε σκέφτομαι συνέχεια, γι αυτό και είμαι τόσο συγκεντρωμένος σε ότι κάνω. Σε θέλω τόσο που δεν μπορώ να ζήσω άλλο μαζί σου. Μου φτιάχνεις την μέρα, ελπίζω από αύριο να μη σε ξαναδώ.

Το παράλογο και η αντίφαση υπάρχει σε όλους μέσα μας βαθιά εμφυτευμένο.Για κάθε ναι και ένα όχι, για κάθε τραγούδι μια σιωπή. Σε μια ζωή που είναι εξίσου λογικός ο παραλογισμός και παράλογη η λογική,οι τρελοί οικογενειάρχες και οι βαρετοί τυχοδιώκτες,
πώς ξέρουμε τι θέλουμε;
Πώς ξέρουμε τι είμαστε;

Βρείτε μου αυτόν που δε σχιζοφρένησε ποτέ του και που η σκέψη του με την επιθυμία του είχαν πάντα γραμμική ροή.Τον μοναχό που δεν έκανε βρώμικες σκέψεις και την πόρνη που δεν είχε ποτέ αγνές.

Κι αν σημασία εντέλει έχουν μόνο αυτά που γράφονται στα πρακτικά,για να οριστεί τι είναι ο καθένας μας,
ποιος γράφει αυτά τα πρακτικά;

Και μη μου πείτε κάποιος που βρίσκετε πιο πάνω, γιατί μένω στον τέταρτο και θα τον είχα δει σίγουρα.
Ούτε ότι ο καθένας κρατάει τα δικά του, γιατί αν θέλουμε μπορούμε να αντιγράψουμε και ύστερα θα ήταν και πολύ άδικο να πούμε.

Λοιπόν δε ξέρω ποιος τα γράφει αυτά τα γαμωπρακτικά
αλλά αν κανείς τον ξέρει να μου τον δείξει γιατί θέλω να του πω να με γράψει εκεί μέσα ως "ένας άνθρωπος-με-διαταραχές-στην-αντίληψης-της-πραγματικότητας-με-χρόνιες-ψυχώσεις-που-δεν-μπορούν-να-χαρακτηριστούν-ειδικότερα-ούτε-ως-σχιζοφρένεια-αλλά-και-ούτε-ως-χρόνια-παραληρήματα-που-αμφιταλαντεύεται-ανάμεσα-σε-ορθολογιστικότητα-και-παραλογισμό-και-που-ΔΕΝ-ΘΕΛΕΙ-ΝΑ-ΔΙΑΛΕΞΕΙ-ΠΛΕΥΡΑ-ΡΕΓΑΜΩΤΟ-ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ."

Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου